Dakrenovatie? Bob van de Kamp Dakbedekking in Barneveld

Vraag ons naar de mogelijkheden

Dakrenovatie? Bob van de Kamp Dakbedekking in Barneveld

Vraag ons naar de mogelijkheden

Dakrenovatie? Bob van de Kamp Dakbedekking in Barneveld

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die Bob van de Kamp Dakbedekking voor u kan uitvoeren? Op deze pagina vindt u meer informatie over een aantal van onze diensten. Kiest u voor een grondige dakrenovatie of kunt u uw dak beter laten vernieuwen? Welk type dakbedekking past het beste bij uw huis en dak? Bob van de Kamp adviseert u graag over de voor- en nadelen van de materialen en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Wilt u meer informatie? Bel 0342-416001 of stuur een bericht

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is een op aardolie gebaseerde vloeistof die wordt versterkt door middel van een zogenoemde inlage. Wanneer hieraan bepaalde moleculen worden toegevoegd, ontstaat gemodificeerd bitumen, geschikt voor dakbedekking. Dakbedekking van bitumen is eenvoudig te verwerken en ontzettend duurzaam. De bitumen dakbedekking wordt aan de onderkant gesmolten door middel van een speciale brander zodat deze stevig aan uw dak hecht. Het materiaal is heel erg sterk, altijd waterdicht en bestand tegen uv-straling en hoge temperaturen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Lood- en zinkwerk

Om uw huis te beschermen tegen regenwater werken we uw dak af met koper-, lood- en zinkwerk. Bijvoorbeeld rond de schoorsteen, dakgoten en daklijsten. De verwerking en het montagewerk voeren we nauwkeurig uit.


Door onze jarenlange ervaring kunt u dit dakwerk met een gerust hart door ons laten uitvoeren. Neem contact op voor het aanbrengen, herstellen of vervangen van al uw koper-, lood- en zinkwerk.

Vraag naar ons lood- en zinkwerk

Leidekkerswerk

Leidekkerswerk is een echte ambacht. Bij Bob van de Kamp Dakbedekking zijn wij hierin gespecialiseerd. Leidekkerswerk is een passende oplossing voor de dakbedekking van schuine daken of zelfs hele gevels van gebouwen. Lei heeft vaak dezelfde functie en eigenschappen als de dakpan, maar is veel sterker en gaat een stuk langer mee. Een duurzame keuze voor uw dak- en gevelbekleding. De leien worden vastgemaakt op speciale leilatten. Leien worden op een vlakke ondergrond in verschillende patronen verwerkt. Mocht u interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over leidekkerswerk.

Vraag ons om meer informatie

Kunststof dakbedekking

Dakbedekking van kunststof is geschikt voor zowel schuine daken als voor platte daken. Een groot voordeel van het gebruik van kunststof is dat het milieuvriendelijker is dan bitumineuze dakbedekking. Bij het aanbrengen van een nieuw dak is een brander namelijk overbodig. Daarnaast is het materiaal licht in gewicht. De meest voorkomende typen dakbedekking zijn ECB, EPDM en pvc dakbedekking.

Uitgelicht: EPDM dakbedekking
EPDM is een synthetisch rubber met thermoplastische eigenschappen. Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van EPDM als dakbedekking een van de meest milieuvriendelijke opties is. Daarnaast gaat het materiaal ruim 30 jaar mee en is het zeer bestendig tegen uv-stralen, rotting, micro-organismen en atmosferische invloeden.

Neem direct contact op

24/7 reparatiedienst

Tikt de regen op de vloer in plaats van op het dak? Bij spoedgevallen staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Bel direct 0342-416001.

Bel ons

Bob van de Kamp Dakbedekking
Voltastraat 16 
3771 RZ Barneveld

KVK: 09093128

Contactgegevens

 0342-416001

 bob.vdkamp@solcon.nl

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar 24/7